Menu

  • banner chr 1140x400

 

Noua Toyota C-HR


Experimenteaza orasul 

 
Noua Toyota C-HR | Coupé-ul care reinventează crossoverele

Design remarcabil

Precum un diamant taiat cu precizie, caroseria crossover-ului cu 5 usi Toyota C-HR combina stilizarea atletica, cu habitaclul elegant, manerele ascunse ale portierelor spate si un plafon flotant, ce subliniaza linia dinamica a caroseriei, specifica unui coupé care atrage privirile. 

Urca-te la volan si vei fi intampinat de un interior elegant, de inalta calitate, potrivit cu exteriorul. Habitaclul stilizat si incapator ofera o pozitie la volan inalta, cu vizibilitate maxima asupra drumului si spatiu incapator pentru vacante lungi sau escapade in weekend.

 

Toyota C-HR: A Tactile Flow

Dinamica de exceptie

Construit de ingineri cu experienta in curse auto, Toyota C-HR raspunde cu agilitatea specifica unui hatchback, ascuns sub confortul unui SUV. Apasa acceleratia si vei simti instantaneu raspunsul puternic; roteste volanul si vei primi un raspuns tangibil, viguros si consistent, indiferent de conditiile de drum.

 

TOYOTA C-HR

Cel mai avansat sistem hibrid

Noua Toyota C-HR incorporeaza cel mai recent si avansat sistem hibrid pentru o experienta incomparabila de condus. Noua Toyota C-HR incorporeaza cel mai recent si avansat sistem hibrid pentru o experienta incomparabila de condus. Eficientul motor de 1.8 litri benzina conlucreaza in armonie cu motorul electric compact si usor pentru a oferi consum redus si performanta.icientul motor de 1.8 litri benzina conlucreaza in armonie cu motorul electric compact si usor pentru a oferi consum redus si performanta.

 

  • poza hybrid