Menu

Noul Rav4All SUV. All Hybrid.
Fără jumătăți de măsură.

 

 

RAV4 a fost construit pentru a fi condus și proiectat pentru a ieși în evidență. Inovatorul său sistem de propulsie hibrid cu încărcare automată se asigură că te vei bucura de toate beneficiile energiei electrice, fără vreun inconvenient. Și cu un interior care este atât confortabil, cât și spațios, te poți plimba prin oraș în siguranță și confort maxim și poți lăsa compromisurile acasă.

RAV4 până la capăt.

Rafinat și unic, RAV4 îmbină caracterul unui SUV veritabil cu stilul și tehnologia.

RAV4 însumează toate aceste calități cu designul său exterior robust și spațiul interior contemporan. Și să nu uităm de gama largă de funcții de siguranță active care îți permit să te urci cu încredere la volanul noului RAV4.

Proiectat pentru orice drum și orice oraș.

RAV4 îți oferă încredere în orice situație, de la autostrăzi de mare viteză la orașe aglomerate cu restricții de emisii și condiții dificile de drum.

 

Confort maxim pentru toți pasagerii.

În față beneficiezi de o poziție ridicată la volan și de scaune proiectate pentru a fi foarte confortabile, în timp ce în spate există mult spațiu în zona umerilor și mult loc pentru picioare, oferindu-le pasagerilor spațiu suficient pentru a sta confortabil.

  • configureaza rav4

    configureaza rav4

  • toy rav18 hub brand soc img car lifestyle 32
  • toy rav18 hub brand soc img car lifestyle 26
  • toy rav18 hub brand soc img car lifestyle 27